Startende groepenBNI in Zuid-Oost NederlandChapters op de kaart

BNI Nederland

Zoek een BNI locatie

Successnet

BNI Podcast

 

Els Verheijen

Phone 0630493671
Mobile Number 06-30493671
Website http://www.sacrecola.nl

Miss Els Verheijen
Sacrecola
Burg. van Laarstraat 11
Cadier en Keer
Limburg
6267 EV

Social Networking Links

Send Message

Els Verheijen

Sacrecola

AmbassadorMy BusinessLoopbaanadvisering gespecialiseerd in gestagneerde medewerkers. Begeleiding van werk naar ander werk, van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid naar ander werk. Coaching op raakvlak van werk en persoonlijkheid. Enneagram en NLP coaching.

Ideal ReferralEls is een deskundige loopbaanadviseur die gespecialiseerd is in het begeleiden van medewerkers die minder productief zijn. Door haar betrokkenheid en enthousiasme weet zij vrijwel iedereen met humor en passie te stimuleren om in beweging te komen.

Top ProductBegeleiding gestagneerde medewerkers en pimpen CV

Top Problem SolvedMedewerker van 53 jaar binnen 7 maanden aan nieuw werk geholpen door hem bewust te maken van de kracht van netwerken en actief benaderen van potentiële werkgevers. Daarbij was het cruciaal dat hijzelf overtuigd was van de kansen voor vitale 50plussers

My Favorite BNI StoryVan een vrijblijvend gesprek naar drie opdrachten. Door een vrijblijvend gesprek te hebben met de echtgenote van een BNI lid die het bij haar werkgever ging zij inzien dat zij zelf de oplossing voor haar probleem was. Zij is gaan solliciteren en vond snel ander werk. In een gesprek met haar eerdere werkgever blijkt dat deze nog een medewerker heeft die niet goed in zijn vel zit. Deze medewerker heb ik laten inzien dat het slachtoffergedrag dat hij toonde tot niks zou leiden en daardoor is hij met vernieuwde energie aan het werk gegaan. ZIjn assertiviteit werd vergroot door mijn coaching en daardoor kon hij op een positieve manier met zijn leidinggevende spreken over wat hem af en toe dwars zat. Zij gingen elkaar beter begrijpen. Door de goede verhouding met de HR-adviseur kon ik deze adviseren over het opzetten van een goed dossier om een andere medewerker te kunnen ontslaan op een manier die volgens de regels der kunst past in het Arbeidsrecht.

My Ideal Referral Partner{arteners die relaties hebben met ICT bedrijven en organisaties waar duurzame inzetbaarheid van mensen belangrijk is om ze produktief te houden voor de langere termijn. Gespecialiseerde bedrijven waar vakmensen niet snel te vervangen zijn.