Startende groepenBNI in Zuid-Oost NederlandChapters op de kaart

BNI Nederland

Zoek een BNI locatie

Successnet

BNI Podcast

 

Thy - Thy Van Der Lende

Phone 0644561123
Website http://www.trendyz.nl

Mrs. Thy - Thy Van Der Lende
Trendyz Projects
Na afspraak
Oirsbeek
6438 KC

Social Networking Links

Send Message

Thy - Thy Van Der Lende

Trendyz Projects

AmbassadorMy BusinessHey Hallo! Welkom op mijn pagina! Leuk om je hier te zien! Ik werk graag samen met gepassioneerde ondernemers die samen met mij een beleving willen neerzetten in hun bedrijf. Of het nu gaat om een inspirerende kantoorruimte, een bruisend restaurantgevoel of juist een heerlijk warm thuisgevoel. Niets is te groot of te klein. Alles verdient mijn welgemeende aandacht en interesse. Mijn ontwerpproces ontstaat altijd vanuit een concept een visie! Het totaalplaatje moet kloppen. Niet alleen het interieur, maar alle onderdelen binnen je bedrijf. Denk hierbij aan een juist bedrijfs imago, Wat wil jij als bedrijf uitstralen?, prijs/kwaliteitsniveau, marketing & management . En daarbij is het in mijn vak dan ook nog eens fantastisch dat ik letterlijk "De wereld mooier en fijner mag maken"! Ik creeër avonturen en belevingen!

Ideal ReferralHoreca makelaars, Projectbureau's in de horeca. Alle startende horeca-ondernemers.

Top ProductHet neerzetten van een ontwerp op basis van een totaal concept. Alle ingrediënten zijn onmisbaar in een recept. Laat je er één weg dan smaakt het gerecht niet zoals hij hoort te zijn!

Top Problem SolvedRestaurant Inside in Luxemburg. Van zeer slecht lopende brasserie tot een goed lopend restaurant. Die ook op doordeweekse dagen lekker vol zit met vrolijke gasten!